Cancerul neuroblastom

Neuroblastomul

cancerul neuroblastom

Autor: Topor Andreea Teodorapublicat la Copiii care suferă de o formă de cancer a sistemului nervos ar putea beneficia de un nou tratament datorită unei echipe internaționale de cercetători de la University of Kent și Institute of Medical Virology din Germania. Echipa a descoperit că flubendazolul, un medicament utilizat împotriva viermilor paraziți, are potențial în tratamentul cancerul neuroblastom, un tip de cancer al sistemului nervos periferic care afectează copiii.

cum să tratezi arici din paraziți

Substanța a fost testată pe de linii celulare canceroase, dintre care neuroblastomul cel mai frecvent cancer solid extracerebral la copii și o cauză majoră de deces în cancerul neuroblastom acestora a fost cel mai sensibil. Cancerul neuroblastom plus, flubendazolul reduce viabilitatea a 5 probe de neuroblastom cancerul neuroblastom în cancerul neuroblastom care pot fi atinse la oameni.

viermele de galbeaza

Această substanță inhibă formarea de vase sangvine și creșterea tumorală a neuroblastomului într-un model tumoral pe ouă de găină fertilizate. Apariția rezistenței la anumite medicamente anticanceroase este o problemă majoră pentru neuroblastomul cu risc crescut.

Cercetătorii au descoperit că linii celulare dintr-o multitudine de de linii celulare de neuroblastom cancerul neuroblastom rezistență la diferite medicamente anticanceroase au fost senzibile la flubendazol în concentrații reduse.

cancerul neuroblastom

Cercetătorii au concluzionat că flubendazolul este un potențial tratament optim pentru neuroblastom, iar studiile vor continua în această direcție. Studiul a fost publicat în Scientific Reports.

papillary skin lesion viermi în tratamentul abdomenului

Publicat la Vizite: bibliografie Bibliografie.

Informațiiimportante