Cheloo discografie

cheloo discografie

În luna mai i se alătură Ombladon Bogdan Ionuț Păstacă.

Oh, my god! Th-th-this-thi-s-this time I’m gonna kill you-ki-kill-kill-kill you!

O zi mai târziu au susținut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București. În iarna anului se alătură formației DJ I.

Cheloo=Biografie-Discografie

Vânzările depășesc așteptările. Urmează o serie de concerte prin țară și apariții pe diferite compilații.

cheloo discografie giardia hond besmettelijk voor mens

Lucru realizat, asfel că Paraziții devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cheloo discografie, Kelly Family cheloo discografie Leila K martie Din martieParaziții încep oficial colaborarea cu Rebel Music, primul label underground din România, axat pe management, impresariat și producție. Deasemenea, în locul lui DJ I.

La piesa cu același nume de pe album se face și un videoclip care este cenzurat la scurt timp.

cheloo discografie ceai curatare vase sanguine

În iarna lui apare albumul aniversar care sărbătorește împlinirea a 10 ani de muzică și plecarea trupei de la labelul care i-a cheloo discografie, Rebel Music. Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casă de producție fondată cu ceva timp în urmă, 20CM Records.

Parazitii - Hash thug rezist

Urmează un nou clip Paraziții, după care trupa ia o pauză pentru ca Ombladon și Cheloo sa își lanseze fiecare câte un album solo. Pentru a susține campania, trupa lansează piesa cu același nume.

giardia bei katzen

În Decembriedeși a declarat că urăște internetul, Cheloo alege să își facă un cont de YouTube unde să își promoveze noile materiale și să comunice cu fanii. Pe 24 martie se lansează cheloo discografie solo și cheloo discografie primele 48 de ore are deja peste

helminth infections are characterized by

Informațiiimportante