Detoxifiant piele

7 – cifra magica pentru detoxifiere

Polygemma 13 - Piele detoxifiere Sustine curatarea tenului si a pielii prin actiune detoxifianta.

detoxifiant piele hpv ockovani gardasil

Pielea este cel mai mare organ de detoxifiant piele a toxinelor, sub forma transpiratiei. Pielea si mucoasele detoxifiant piele nu lasa sa treaca agentii microbieni si virali din mediul exterior, catre mediul intern. Actiune principala: dermoprotectoare, antiseptica, regularizanta a secretiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere detoxifiant piele.

detoxifiant piele

Preparatul are si efect: antiinfectios si cicatrizant la nivelul detoxifiant piele si a pielii, efecte benefice in caz de piele inelastica, lipsita de stralucire, in celulita, caderea parului si in dermatozele de data recenta. Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacan si muguri de Nuc. Administrare: Se administreaza cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati detoxifiant piele putina apa - cure de luni, repetate la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar si la nivel renal.

detoxifiant piele

Pentru persoanele care au manifestat in ultimul an afectiuni cutanate, pentru adolescenti sau pentru persoanele a caror functie de detoxifiere cutanata trebuie stimulata, se recomanda cure de luni cate 2 ml de 2 ori pe zicu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru intretinerea sanatatii pielii si mucoaselor, este suficienta o cura anuala, de o luna de zile.

detoxifiant piele

Informațiiimportante