Insectă parazită

insectă parazită

quadrivalent human papillomavirus meaning

Vezi galeria foto » După o zi lungă de muncă, tot ce îţi doreşti este insectă parazită te întinzi în pat şi să dormi. Nici nu te gândeşti că în patul tău ar putea trăi ciuperci, mucegai sau organisme care, în cazuri extreme, te pot ucide.

factorul de transmisie al enterobiozei îndepărtarea negilor plantari

Găseşti, mai jos, lista celor mai periculoase lucruri care pot dormi cu tine în pat. Animalele de companie NASA vrea să folosească ciuperci pentru construcţiile de pe Lună sau Marte Proprietarii care îşi insectă parazită animalele de companie să doarmă în pat cu insectă parazită riscă să ia de la acestea viermi, boli şi purici.

Medic specialist medicina de familie Rezumat Micile insecte pot sa atace pielea si sa se hraneasca cu sange, provocand adevarate neplaceri.

Un copul de 9 ani din Statele Unite a murit recent de ciumă bubonică, după ce a dormit în pat cu pisica lui care era bolnavă. Aceasta intră în organism prin tăieturi şi otrăveşte sângele.

insectă parazită

E-coli Bacteria E-coli trăieşte, insectă parazită obicei, în intestinele organismelor cu sânge cald, dar unele variaţii ale acesteia pot supravieţui şi în perne. Infecţia cu E-coli are iniţial simptome similare răcelii, dar bacteria ajunge să atace creierul şi rinichii.

Furnicile Furniciile roşii pot mânca orice, de la pământ la carne umană. Dacă mai multe ajung în pat poţi avea probleme grave.

Cordyceps: Parazita care zombează și preia controlul asupra comportamentului

Furnicile roşii îşi înţeapă cu venin victimele de numeroase ori până când acestea fac o reacţie alergică extremă şi în unele cazuri chiar mor. Ciuperca Aspergillus Insectă parazită Aspergillus Insectă parazită este un fung saprofit care trăieşte pe cearşeafurile din materiale sintetice.

viermi, cum să le afișați

Dacă ajungi să inspiri sporii, ciuperca îţi poate infecta plămânii şi creierul, ducând astfel la probleme neurologice care pot fi fatale. De cele mai multe ori, ciuperca infectează persoanele care au un sistem imunitar slăbit.

insectă parazită

Informațiiimportante