Parazit universal

parazit universal

Dispozitiv tratament anti paduchi si paraziti Licetec V-Comb Dispozitiv tratament anti paduchi parazit universal paraziti Licetec V-Comb Dispozitiv tratament anti paduchi si paraziti Licetec V-Comb Va prezentam cea mai noua si avansata tehnologie de tratament impotriva paduchilor: Licetec V-Comb.

parazit universal

Nu mai este nevoie sa chinuiti membrii familiei cu chimicalele si pesticidele din sampoane sau tratamente parazit universal paduchi pentru par.

Simplu si usor de folosit, aparatul Parazit universal se reutilizeaza si dispune de pieptene care nu provoaca alergii, nici la copii, nici la adulti. Acest dispozitiv delicat, dar eficient este un produs sigur de folosit in casa si elimina atat paduchii, cat si germenii acestora, fara nevoia de a folosi sampon chimical anti paduchi.

parazit universal

Tratamentele standard precum chimicalele, pieptenii electrici sau gazul sunt mult mai periculoase pentru copii, iritandu-le sau ranindu-le scalpul. In schimb, peria V-Comb dispune de dinti din aluminiu rotunjiti cu design de aspirare pentru a se putea deplasa cu usurinta pe scalp si sa elimine paduchii si germenii acestora.

parazit universal dulce autodistrugere

Peria Licetec V-Comb aspira paduchii si ouale acestora si ii depoziteaza in filtrul special de capturare.

Informațiiimportante