News Item: : Felicitari, domnilor de la MAI !
(Category: Misc)
Posted by webmaster
06 September 2016 : 14:28

Acum cateva zile, le-am promis unor "straluciti" lideri sindicali care, de ani de zile, corup scopul miscarii sindicale in politie, sustinuti de indiferenta unui numar important de politisti, ca o sa-i invat carte.

Ma refeream atunci la procedura legala alternativa de alegere a titularilor in comisia paritara care devine automat incidenta cand organizatiile sindicale reprezentative nu ajung la un acord scris. Respectiv, procedura care trimite la alegerea titularilor in comisia paritara, prin votul secret al tuturor politistilor.

Triada Coarna ( Fed SNPPC) Valnei ( Fed SED LEX) , Babus ( Fed . lui Surugiu) au incercat in doua randuri sa fraudeze regulile privind stabilirea comisiei paritare.

O data incercand sa fraudeze regula potrivit caruia pot face din comisia paritara doar functionari publici cu buna reputatie profesionala, a doua incercand sa eludeze conditia de "acord scris" intre toate organizatiile reprezentative.

De fiecare data le-am dejucat planurile de fraudare a legii si a interesului colectiv al politistilor.
Ca niciodata (si imi marturisesc cinstit, surprinderea totala), de data aceasta, MAI a avut o pozitie corecta, mergand si dumnealor pe respectarea fidela a legii.

Azi, 6 septembrie, tabara pensionarilor care controleaza federatia SNPPC ( fara Coarna, despre care am inteles ca ar medita la soare in Grecia) s-a bulucit la MAI, sperand ca reusesc, ca in vremurile bune, sa convinga reprezentantii MAI sa incalce legea si sa faca jocul combinagiilor Coarna-Babus- Valnei, legitimand intelegerea lor murdara facuta la crama de la Excelsior. Eh, uite ca nu a mers !

Din comunicatul lacrimogen al pensionarilor SNPPCisti, care pare a fi o non-stire, rezulta de fapt stirea.
MAI isi insuseste teza noastra si va declansa, pentru prima oara in istorie, procedura de votare a reprezentantilor in comisia paritara, in toate unitatile de politie!

Felicitari, domnilor de la MAI !

Iar eu cred ca pot considera ca mi-am indeplinit misiunea de a-i invata carte pe combinagii. Cel putin pe aspectul asta. O voi face cu placere, si pe viitor. Mereu, in interesul colectiv al politistilor...

http://www.snppc.ro/stire.php?id=500&ocid=enhfpS1RL3

Emil Pascut
presedinte SPR Diamantul


This news item is from Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul"
( http://sprdiamantul.ro/politia/comment.php?comment.news.413 )