Tenist dentist

tenist dentist

Ea a precizat că se va retrage temporar din sport, dar speră să fie aptă pentru a putea intra în calificările de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

tenist dentist

Cu aproximativ o lună în urmă am mers la medicul dentist, iar acesta m-a avertizat asupra unei probleme în partea superioară a gurii. Biopsia a arătat o formă rară de cancer tenist dentist nivelul glandelor salivare numite carcinom mucoepidermoid. Din fericire, această formă de cancer are o rată ridicată de vindecare și tenist dentist meu spune că o intervenție ar trebui să fie suficientă pentru a se vindeca.

tenist dentist

Mi s-a spus că refacerea va dura între 4 și 6 săptămâni, dar voi face tot tenist dentist pentru a mă întoarce cât mai repede. Sunt foarte recunoscătoare celor din federație, prietenilor și familiei pentru sprijinul enorm pe care mi-l oferă.

Seef Dental Tennis Tournament at the Ritz Carlton Hotel Bahrain

În schimb, la Australian Open și la Indian Wells nu a reușit să treacă de faza calificărilor. Jucătoarea americană de tenis a câștigat în întreaga sa carieră puțin peste 1,7 milioane de dolari. De curând, americanca a participat la petrecerea tenist dentist în onoarea danezei Caroline Wozniacki.

cancer de prostata frases

Informațiiimportante