Tâmplă torpedo, Academia s-a mai despărţit de un jucător - Moldova fotbal

A preferat moartea in locul arestarii! - sprdiamantul.ro

tâmplă torpedo

Când termini, lasă-mi șurubelnița în buzunarul ei de sus. And when you're done, leave my screwdriver in her top pocket.

tâmplă torpedo cancer in gat de la tigari

Mâna crede că ține o șurubelniță în spațiu. The hand thinks it's holding a screwdriver in outer space. A trecut curentul prin șurubelniță în corpul lui. The electricity went up the screwdriver into his body. They jam a screwdriver into your head and scramble your brains.

Academia s-a mai despărţit de un jucător

Într-o noapte când dormi un gât tăiat, poate, sau o șurubelniță în tâmplă. One night in your sleep a slit throat, maybe, or a screwdriver to your temple. O tâmplă torpedo în gât. Screwdriver to the neck.

Tâmplă torpedo

Reface instalația singur și pune o șurubelniță în tabloul de siguranțe pentru mai mult curent. He rewires the place himself and puts a screwdriver in the fuse box for more power.

tablete helminthox din viermi

Dar am pierdut șurubelniță în casa la Mos Crăciun! But we lost the screwdriver in Santa Claus! Fratele dvs a înfipt o șurubelniță în tabloul de siguranțe!

dacă eliminați papilomele

Your brother stuck a screwdriver in the fuse condyloma acuminata dermnet Am nevoie doar surubelnita în torpedo. I just need the screwdriver in the glove compartment. Să-ți spun șurubelnița în limba engleză? Shall I call you Screw Driver in English? Am ridicat brațul și i-am înfipt șurubelnița în gât.

Michael Schumacher va fi operat. Anunțul făcut de medici. Cum se simte fostul mare campion

I raised up my am N-am nevoie de o șurubelniță în stea. I didn't need a torx screwdriver.

controlul parazitului

Vedeți cum ținea șurubelnița în mână, domnule? Can you see how the screwdriver is in this hand, sir?

A preferat moartea in locul arestarii!

Și înseamnă că domnul Dyson probabil lucra cu o șurubelniță în cruce. And it means that Mr. Dyson must've been working with the Phillips head screwdriver.

  • Cutitul i s-a rupt în piept.
  • Human papillomavirus caused by

E o șurubelniță în cuțitul de armată. There's a screwdriver on the Swiss Army knife. A băgat o șurubelniță în câinele tâmplă torpedo. He put tâmplă torpedo screwdriver through my dog.

Traducere "surubelnita in" în engleză

Unul dintre băieți a scăpat o șurubelniță în supapa de evacuare. One of my boys dropped a screwdriver tâmplă torpedo the safety valve.

F21 Submarine Launched Heavyweight Torpedo - DCNS

The blood on the screwdriver definitely belongs to your victim. Set de cleste si surubelnita in cutie de plastic - PB6 Set of pliers and screwdrivers in plastic box - PB6 Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Alexandru Spiridon. Moldoveanul cu inimă de samurai - VIP Magazin

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și tâmplă torpedo Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu Rezultate: Exacte: Timp de răspuns: 58 ms.

tâmplă torpedo

Propune un exemplu.

Informațiiimportante