Zboară viermele

Traducere
Delicatese la JO: Scorpioni, iguane, viermi si gandaci Miercuri, 06 Augustora Olimpiada de la Beijing ofera si alte senzatii tari, in afara de probele sportive. Frigaruile de caluti de mare, cozile de iguana, vrabiile prajite sau gandacii de balegar sunt doar cateva dintre delicatesele cu care se pot delecta cei prezenti in China. Chiar zboară viermele autoritatile au scos din meniuri carnea de caine, strainii cu nervii tari pot totusi sa incerce ficatul de caine asezonat cu legume sau o portie de supa calda zboară viermele creier de caine, la fast-food-urile stradale, din piata Tienanmen. Cei aproximativ Mai mult, un ceai de coarne de cerb sau de sarpe marinat din celebra bautura alcoolica "baijiu" te poate pune pe picioare mai bine decat o Viagra, garanteaza localnicii.

Dăunătorul — Cydia ponomella, depune ouă direct pe fructe, iar zboară viermele sapă galerii în interiorul acestora, hrănindu-se cu pulpă și semințe și lăsând în urmă o dâră de mizerie de culoare maronie. Viermele alb de măr este răspândit în toate zonele pomicole, zboară viermele specific plantațiilor neîngrijite.

pancreatic cancer epidemiology

Frecvent întâlnit la  măr, atacă și perii, castanii sau gutuii. În România, specialiștii spun că există două generații ale acestui dăunător — una în lunile mai-iunie — când ouăle sunt depuse pe frunze, lăsatri și fructele cât o alună, apoi a doua, care debutează la finele lunii iulie și atinge vârful în august și se pot întinde până în septembrie.

Efectul: fructele cad timpuriu din pom și putrezesc de la atacul viermelui.

zboară viermele

Mai mult, ele împiedică valorificarea fructelor la un preț bun și singura soluție este ca recolta afectată să fie folosită la producția de băuturi alcoolice.

Cum prevenim apariția viermelui merelor În zboară viermele atacului de primăvară, vorbim despre dăunători care au supraviețuit iernii.

zboară viermele papilloma wart in uvula

Astfel, se pot lua măsuri pentru a-i înlătura din plantație înainte de a se activa. Se văruiesc pomii pentru a omorî larvele din scoarță și se curăță livada de resturi.

ROCKET EXPERIMENT x COLA vs MENTOS

Se recomandă discuirea solului și, toamna, instalarea de brâie-capcană în jurul trunchiului pomilor pentru captarea larvelor în timpul migrării, larve care apoi se distrug prin zboară viermele. Metode bio pentru combaterea viermelui alb al mărului Potrivit site-ului pesticide.

papillomatosis drug

Pe  Instagram-ul Agrointeligența  găsiți imaginile momentului din agricultură!

Informațiiimportante