Detectarea rinocerului, CELE MAI CITITE ȘTIRI

in un'azienda - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context

Guvernele din întreaga lume au apelat la tehnologie pentru a lupta împotriva virusului.

papillon zeugma relaxury 5 belek center papillon zeugma belek yol tarifi

Aplicația TraceTogether va funcționa prin schimbul de semnale bluetooth pe distanțe mici între telefoane, pentru a detecta alți utilizatori pe o rază de 2 metri de persoana bolnavă. Înregistrarea întâlnirilor va fi stocată local pe fiecare telefon prin intermediul acestei aplicații, dezvoltată de Agenția tehnologică guvernamentală din Singapore GovTech detectarea rinocerului de Ministerul Sănătății. Utilizatorii vor trebui să-și trimită jurnalele atunci când vor fi solicitate de Ministerul Sănătății, care nu ar dispune altfel de niciun alt mod de a avea aceste date, se afirmă într-o detectarea rinocerului oficială.

viermi permanenți

Autorităţile din Singapore s-au bucurat de recunoaştere internațională pentru măsurile rapide de combatere a virusului — care au inclus recurgerea la anchetatori din cadrul poliției și utilizarea camerelor de supraveghere pentru descoperirea posibililor bolnavi. Datele stocate pe telefoanele utilizatorilor vor fi criptate, iar aplicația nu va accesa alte informații, cum detectarea rinocerului fi locația unui utilizator.

cancer plamani cuba

Deși instalarea aplicației nu este obligatorie, guvernul a spus că va încuraja oamenii să o facă. Aplicaţia TraceTogether va fi suspendată după ce epidemia va intra pe un curs descendent — conform descrierii sale din Apple App Store.

Informațiiimportante