Filtru parazit

4x4adventure.ro

cancerul mamar si stilul de viata

Filtrul este conceput pentru a elimina interferentele generate de sistemul de aprindere, alternator, motor stergator parbriz, ventilatoare, etc la masinile cu alimentare la 12V. Este proiectat pentru functionare continua.

cum viermii sunt excretați

Filtrul rejecteaza NUMAI si NUMAI parazitii care patrund prin alimentare zgomot provenit de la filtru parazit electrice ale motorului adică acel sunet când turezi motorul și se aude în difuzoare. Acest circuit NU inlatura zgomotele de filtru parazit radioelectrica sau distorsiunile produse filtru parazit unitatea audio Important este a se stabilii ce provoacă parazitii transmisi Cauze posibile: 1. Firul de masa a amplificatorului nu face contact perfect cu caroseria 2.

filtru parazit colorectal cancer braf mutation

Unitatea audio de slaba calitate 3. Cabluri RCA de slaba calitate 4. Montaj traseu cabluri RCA pe același parte cu cablul de plus ce alimentează amplificatorul 5.

filtru parazit terapie cu lentec larg

Sistemul electric al filtru parazit relee chiar și firele ce duc la pompa de benzina face interferenta cu cablul RCA ce e conectat la unitatea audio și amplificator 6. Construcție slaba a amplificatoarelor Deci e foarte important sa se stabilieasca cauza exacta!

filtru parazit

Dacă e din cauza cablurilor RCA acestea se vor schimba cu cabluri de calitate sau se va monta un filtru isolator înainte de amplificator cât mai aproape de amplificatorde obicei montarea acestuia rezolva aceasta problema.

Informațiiimportante