Schistosomiasis vector. Schistosomiasis vector, Sinonimele și antonimele myiasis în dicționarul de sinonime Engleză

Schistosomiasis is caused by

Poate afecta tractul urinar sau intestinul.

schistosomiasis vector human papillomavirus infection or herpes

Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină. În cazul pacienților infectați cronic, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență renală, infertilitate sau cancer de vezică schistosomiasis vector. La copii, boala poate cauza întârziere în dezvoltare și dificultăți de învățare.

NIAID Schistosomiasis Resource Center

Acești paraziți sunt eliberați de melci de schistosomiasis vector dulce infectați. Boala este cel schistosomiasis vector des întâlnită în rândul copiilor din țările în curs de dezvoltare, deoarece este mai probabil ca aceștia să se joace în apa infectată.

tablete din viermi normali

Alte grupuri de risc ridicat includ fermierii, pescarii și oamenii care folosesc apă infectată pentru necesitățile zilnice.

Boala poate fi, schistosomiasis vector asemenea, depistată prin găsirea anticorpilor în sânge.

schistosomiasis vector

În zonele în care boala este frecvent întâlnită, poate fi aplicat anual tratamentul concomitent al întregului grup cu medicamentul praziquantel. Acest lucru urmărește reducerea numărului de persoane infectate și, prin urmare, reducerea răspândirii bolii.

Praziquantel este, de asemenea, medicamentul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru tratarea persoanelor.

schistosomiasis vector pastile de vierme pentru prevenirea la copii

Informațiiimportante